Nama
Alamat Emel
No Telefon
Barang Tempahan
Jumlah Tempahan (RM)
Alamat
Bayaran Melalui CIMB
Maybank
BSN

Click here to create your own form.

Thursday, June 9, 2011

.Felt Craft 2.

jom tengok hasil kraf kedua ku..
Rubix Cube 
Owl
Love..(order banyak2 utk doorgift pun bole)
Hello Kitty
yg terbaru ni aku buat dlm masa minggu kedua aku cuti..so, jahitan pun dah ok skit la berbanding minggu pertama..hoho..hello kitty tu kawan aku da order, tapi kalau nak minta buatkan boleh..pastu yg love2 tu aku bagi idea la kan, kalau nak buatkan tu sebagai Doorgift utk kawin nanti boleh jugak order dan minta buatkan..just PM kat emel - dygy009@gmail.com atau komen kat sini..nak mintak design apa2 bentuk or words utk diri sendiri or bagi kawan2 pun boleh..just PM me.. :) add jugak fb Dayang's Craft ya :) 
harga PM dan boleh tengok d side blog ni.. tenkiu~

7 comments:

syiela said...

wah cantik!

dayang said...

mekasih2.. :)

Lieyly ︱ Alia said...

akk terer ahh :)

dayang said...

Alia...tenkiu2...huhu

Woofer Storm said...

tiada free untuk sy ka dayang??heheee

dayang said...

uikss...hahaha...nnt la klu senang2 n byk modal...huhu

M[i]$Z[a]C[k] said...

wahhh.. dayang lagi terer dari ayu.. ajar dong buat owl tuuu.. hhehe.. cute bangat ;)